Blijven leren vergroot je kansen op de arbeidsmarkt. Dat geldt voor iedereen. Daarom organiseert het Leerwerkloket voorlichtingsbijeenkomsten voor mensen die meer informatie willen over de combinatie leren en werken in de omgeving van Zaanstreek en Waterland.

Maak werk van je loopbaan
Tijdens deze bijeenkomst leggen wij uit welke mogelijkheden er zijn, zowel op leerwerkgebied als op het verkrijgen van een nieuwe baan. Maar ook wat erbij komt kijken en wat het leerwerkloket voor jou zou kunnen betekenen.  Uiteraard kan je al je vragen aan ons stellen en je kan van gedachten wisselen met andere mensen die ook geïnteresseerd zijn in de combinatie van leren en werken.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden?
Meld je dan nu aan en ontdek wat jouw kansen zijn. Vul onderstaand je gegevens in. Deelname is gratis. De bijeenkomst duurt een uur.

Locatie:
Gebouw Omgevingsdienst Noordzeekanaalgebied
Ebbehout 31, 1507 EA  Zaandam
(Naast het NS station Zaandam) Klik hier voor de route

 

Aanmelding voorlichting 'Maak werk van je loopbaan'

Wil je weten welke mogelijkheden er zijn om te gaan werken en leren in Zaanstreek Waterland? Vul dan onderstaand je gegevens in
    De gegevens worden opgenomen in ons bestand om u te informeren over deze voorlichtingsbijeenkomst en de nieuwsbrief over Leren en Werken
  • Wij zijn er voor iedereen in de regio Zaanstreek / Waterland. Graag vernemen wij u of u in onze regio woont.

 

 

share sharelinkedin