Investeren in kennis loont!

Blijven leren vergroot je kansen op de arbeidsmarkt. Dat geldt voor iedereen. Daarom organiseren wij regelmatig voorlichtingsbijeenkomsten voor mensen die meer informatie willen over de combinatie leren en werken in de omgeving van Zaandam en Purmerend.

Tijdens deze bijeenkomst leggen wij uit welke mogelijkheden er zijn. Maar ook wat er bij komt kijken. Uiteraard kan je al je vragen aan ons stellen. Je kan van gedachten wisselen met andere mensen die ook geïnteresseerd zijn in de combinatie van leren en werken. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van de combinatie van leren en werken? Meld je dan nu aan voor de komende voorlichtingsbijeenkomst.

Meld je via onderstaande formulier aan voor een van onze bijeenkomsten. Deelname is gratis. We gebruiken je gegevens  voor de voorlichtingsbijeenkomst  en onze nieuwsbrief. De voorlichtingsbijeenkomst duurt maximaal een uur.

UPDATE: Geen voorlichtingsbijeenkomsten tot 1 juni 2020 

In verband met het Coronavirus worden er in ieder geval tot 1 juni 2020 geen voorlichtingsbijeenkomsten georganiseerd. Onze dienstverlening gaat wel gewoon door (voor zover als mogelijk). Heeft u vragen over Leren en Werken in de regio, vul dan onderstaand contactformulier in en wij nemen contact met u op

share sharelinkedin