Blijven leren vergroot je kansen op de arbeidsmarkt. Dat geldt voor iedereen. Daarom organiseren wij voorlichtingsbijeenkomsten voor mensen die meer informatie willen over de combinatie leren en werken in de omgeving van Zaanstreek en Waterland.

Tijdens deze online bijeenkomst leggen wij uit welke mogelijkheden er zijn, zowel op leerwerkgebied als op het verkrijgen van een nieuwe baan. Maar ook wat erbij komt kijken en wat het leerwerkloket voor jou zou kunnen betekenen.  Uiteraard kan je al je vragen aan ons stellen en je kan van gedachten wisselen met andere mensen die ook geïnteresseerd zijn in de combinatie van leren en werken.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden?
Meld je dan nu aan voor het webinar en ontdek wat jouw kansen zijn. Meld je via onderstaande formulier aan voor één van de online voorlichtingsbijeenkomsten.

Deelname is gratis. Het webinar duurt maximaal 1,5 uur.

Voorlichting 'Maak werk van je loopbaan'

    Jouw gegevens worden opgenomen in ons bestand om je te informeren over deze voorlichtingsbijeenkomst en de nieuwsbrief over het Leerwerkloket Zaanstreek Waterland. De uitnodigingslink voor de online voorlichting ontvang je 1 werkdag van te voren via het emailadres waarmee je je hebt opgegeven.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

share sharelinkedin