Toen in maart de omvang van de corona-crisis was al snel duidelijk dat het houden van de NVZaanstad op korte termijn niet mogelijk zou zijn. Inmiddels is gebleken dat we pas na de zomer duidelijkheid krijgen of en wanneer er weer een NVZaanstad kan worden geprogrammeerd. Uiteraard houden wij u daar tot tot op de hoogte houden.

Omdat er juist in corona tijden door ondernemers veel te vertellen valt, laten we hen in video interviews hun verhaal doen.  In samenwerking met broedplaats De Hellema, StdioGO1, Streaming Wolf,  de gemeente Zaanstad, Loket Leren en werken en Zaan werd dit initiatief snel gerealiseerd. 

De komende tijd laat NVZaanstad wekelijks ondernemers aan het woord. Zij vertellen over zware tijden, problemen en perspectief, zorgen en plezier, saamhorigheid en nog veel meer. De interviews staan op www.nvzaanstad.nl 

 

In gesprek met Michel van Wijngaarden

 

Ondernemer Michel van Wijngaarden heeft in de Zaan steeds meer succes met een even simpel als gewaardeerd product, zijn Zaanse mayonaise. In tubes, potten en zelfs emmers. De corona-crisis maakte hem aanvankelijk aan het schrikken, maar na enkele bijsturingen in zijn bedrijf gaat hij weer volle kracht vooruit. In gesprek met interviewer Jaap Sluis zet Michel de belangrijkste Zaanse zaken kort op een rijtje. 

 

share sharelinkedin