Zoals veel evenementen kan vanwege de corona-crisis ook de ondernemerstalkshow NV Purmerend niet doorgaan. De komende tijd géén interviews in theater De Purmaryn. Om van het altijd leuke en nuttige naborrelen en napraten maar te zwijgen. Daarom laat NVPurmerend diverse ondernemers aan het woord in een online interview. Zij vertellen over zware tijden, problemen en perspectief, zorgen en plezier, saamhorigheid en nog veel meer.

Kijk op www.nvpurmerend.nl voor alle interviews door Jaap Sluis, presentator NVPurmerend.

De NV Purmerend is géén businessclub, netwerkorganisatie of belangenbehartiger, maar een ongebonden podium waar ondernemers en anderen die ondernemend van geest zijn elkaar kunnen treffen.

De talkshow is op initiatief van Leren en Werken Zaanstreek Waterland in samenwerking met Vereniging Ondernemers Waterland (VOWA) en Purmerendse Regio Ondernemers (PRO) naar het voorbeeld van de NVHaarlem in Purmerend georganiseerd.

De NV Purmerend is alleen mogelijk dankzij de inzet van partners. Zij dragen in tijd of geld bij aan de talkshow: Theater De Purmaryn, VOWA, Purmerendse Regio Ondernemers (PRO), Stichting Purmerend 2000plus, Gemeente Purmerend, Werkgevers Servicepunt Zaanstreek Waterland, Leren en Werken Zaanstreek Waterland, ITSD, Rabobank en Wim Doets.

share sharelinkedin