Het Leerwerkloket Zaanstreek Waterland is een samenwerkingsverband tussen het onderwijs, de overheid en de ondernemers in de regio Zaanstreek Waterland. Wij zijn hét centrale punt voor iedereen die leren en werken belangrijk vindt. Zowel werkgevers, werknemers als werkzoekenden kunnen gebruik maken van onze dienstverlening.

Voor werkgevers

Werkgevers kunnen onder meer bij ons terecht voor informatie en advies over scholing en ontwikkeling van hun medewerkers.

Denk aan informatie bij het laten doorstromen, herplaatsen en bij personeelstekorten binnen organisaties. Werkgevers kunnen soms in aanmerking komen voor aantrekkelijke subsidies en fiscale voordelen. Wij kunnen samen met werkgevers de mogelijkheden inventariseren.

Ook kunnen wij werkgevers adviseren over leerwerkbanen en bij het vinden van geschikte kandidaten.

Alle info voor werkgevers

Voor werkzoekenden

Werkzoekenden in de regio Zaanstreek Waterland kunnen bij ons terecht met vragen over hun carrière.

Wij geven advies en verwijzen door naar de juiste instanties. Omdat wij de regio goed kennen, kunnen wij in vrijwel alle gevallen een goede match zoeken tussen werknemers en werkgevers.

Werkzoekenden kunnen bij ons informatie krijgen over werken en leren in de regio Zaanstreek Waterland, ontdekken welke baan bij hen past, achterhalen waar hun kansen liggen en hulp bij het zoeken naar een geschikte leerwerkbaan.

Alle info voor werkzoekenden

share sharelinkedin