Datum 21 februari 2020 - 16:33
Door Rosalie Smit
Reacties 0

UPDATE: in verband met het coronavirus gaat NV Purmerend op 16 maart en 25 mei 2020 NIET door

Maandag 16 maart vindt in de kleine zaal van theater De Purmaryn de ondernemerstalkshow NV Purmerend plaats. Jaap Sluis en Rosalie Smit interviewen uiteenlopende gasten uit het lokale bedrijfsleven. We bieden vast een eerste selectie uit het programma.

Mark Pauw van Cono Kaasmakers uit Westbeemster vertelt over het succes van Beemster Kaas en wat daar allemaal bij komt kijken. Ook belicht hij welke rol de 425 melkveehouders spelen die aan de ruim honderd jaar oude coöperatie leveren.
 
ETS Spoor uit Purmerend is toeleverancier van spoorwegmaterialen en weet veel van trein-, metro- en tramsporen. Het bedrijf staat internationaal hoog aangeschreven en wordt door deskundigen uit de branche als vooraanstaand gezien. Directeur Rogier Schulmeister zet uiteen hoe die topreputatie werd opgebouwd en wat de plannen voor de toekomst zijn.
 
Nóg zo’n Purmerendse topper: Cirtec. Wereldwijd actief en óók vooraanstaand. In de behandeling van onder meer afvalwater, drink- en proceswater en slib. Hoe je zorgt voor scheiding en indikking horen we uit de mond van directeur Coos Wessels. Hij zal tevens belichten wat er allemaal voor nodig is om de nieuwste technologie in huis te krijgen en op basis daarvan milieuvraagstukken op te lossen.

Tijdens de gratis toegankelijke talkshow (duurt één uur) verzorgen Jaap Sluis en Rosalie Smit interviews over het bedrijfsleven in stad en streek. De NV Purmerend is géén businessclub, netwerkorganisatie of belangenbehartiger, maar een plek waar ondernemers en anderen die ondernemend van geest zijn elkaar kunnen treffen.
 
Na de inloop vanaf 16.30 uur vindt van 17.00 tot 18.00 uur de talkshow plaats en kan er aansluitend tot 19.00 uur worden nagepraat en geborreld. De netwerkborrel na afloop wordt aangeboden door de Sligro De Kweker Purmerend.
 

Helaas kon de NV Purmerend niet doorgaan door alle ontwikkelingen omtrent het Coronavirus. Zodra er meer bekend is over wanneer de volgende kan plaats vinden zullen wij u informeren.

< Terug naar Nieuwsoverzicht

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *