test
Datum 3 september 2020
Door Rosalie Smit
Reacties 0

Taalakkoord Noord-Holland Noord en Zaanstreek-Waterland
Datum: donderdag 10 september 2020  |  Tijd: 15.00 tot 16.30 uur

Op 10 september vindt er een digitale bijeenkomst plaats van het Taalakkoord. Graag nodigen wij u van harte uit om hierbij aanwezig te zijn. De bijeenkomst is van 15.00 tot 16.30 uur. Laten we digitaalsamenkomen en u informeren over de laatste ontwikkelingen rondom:
– laaggeletterdheid, – taal op de werkvloer, – het scholen van medewerkers, – de financieringsmogelijkheden.

Omdat laaggeletterdheid nog steeds een groot maatschappelijk probleem is, vragen wij u uw netwerk ook uit te nodigen aan te sluiten op 10 september. Alleen samen kunnen we het verschil maken. Bent u erbij op donderdag 10 september? U kunt zich hier direct aanmelden.  

Lees verder
Datum
Door Rosalie Smit
Reacties 0

Maximaal aantal adviezen bereikt
Vanaf 1 augustus 2020 was het mogelijk om gratis een traject bij een loopbaanadviseur te volgen. In één maand hebben 22.000 mensen zich geregistreerd voor een ontwikkeladvies. Deze mensen zullen in het najaar van 2020 een ontwikkeladviestraject gaan volgen. Hiermee is de grens bereikt van het aantal trajecten dat de overheid in 2020 kan bekostigen.

Lees verder
Datum 12 juni 2020
Door Rosalie Smit
Reacties 0

Afgelopen maanden zijn de eerste kandidaten aan de slag gegaan om hun mbo praktijkverklaring te behalen. Dit is gerealiseerd in samenwerking met het Horizon College, Regio College en werkgevers.

Lees verder
share sharelinkedin