test
Datum 22 december 2020
Door Rosalie Smit
Reacties 0

Ook onze e-mailadressen zijn inmiddels aangepast aan onze nieuwe naam: Leerwerkloket Zaanstreek Waterland. Daarom zijn wij vanaf 1 januari 2021 alleen nog bereikbaar via ons nieuwe e-mailadres: @leerwerkloket.nl

Lees verder
Datum 19 januari 2021
Door Rosalie Smit
Reacties 0

Via Tel mee met Taal is er jaarlijks subsidie beschikbaar voor activiteiten gericht op het voorkomen en verminderen van laaggeletterdheid. Ook in 2021 kunnen werkgevers en organisaties weer subsidie aanvragen om te investeren in de taalbasisvaardigheden.  Aanvragen kan van 1 januari tot en met 28 februari 2021.
 

Lees verder
Datum 22 december 2020
Door Rosalie Smit
Reacties 0

Bij de Vereniging Ondernemend Waterland (VOWA), de koepel van de Ondernemersverenigingen in de regio Waterland, vindt per 1 januari 2021 een voorzitterswissel plaats.Na een periode van een kleine tien jaar neemt Piet Hein Debets afscheid van VOWA en wordt zijn plaats ingenomen door Thierry van der Weide.

Lees verder
Datum
Door Rosalie Smit
Reacties 0
2020 is een jaar dat wij niet snel zullen vergeten. Behalve veel obstakels biedt deze vreemde tijd echter ook kansen. Omscholen en bijscholen is relevanter dan ooit en het Leerwerkloket Zaanstreek Waterland kijkt uit naar 2021 om er samen met jullie een machtig mooi jaar van te maken.
share sharelinkedin