In onderstaande overzicht vind je een selectie van leerwerkbanen in de regio Zaanstreek Waterland.

Plaats: Noord Holland
Plaatsingsdatum: 05-01-2021
Bedrijf: Ambachtsacademie

Wat is de Ambachtsacademie?

De Ambachtsacademie bestaat sinds februari 2018 en verzorgt verspreid over het land opleidingen voor wie in het kleinschalig ambacht aan de slag wil als zelfstandig ondernemer. Het is een initiatief van AmbachtNederland, een brancheorganisatie voor het ambacht. De Ambachtsacademie is vanaf nu dus bedoeld voor werkzoekenden met een WW- of bijstandsuitkering. Zij kunnen binnen maximaal twee jaar in een ambacht geschoold worden, leren om ondernemer te worden en starten als zelfstandige. Het kan hierbij gaan om een bedrijfsovername of het starten van een nieuw bedrijf.

Lees meer

Plaats: Leslocatie: Heerhugowaard werklocatie diverse
Plaatsingsdatum: 05-01-2021
Bedrijf: GOA

GOA Infra Opleidingen verzorgt landelijk BBL opleidingen voor (1e) monteur in de vakrichting gas, water en warmte. Ook leiden wij op voor (1e) monteur laag- en middenspanningsdistributie. Wij ontzorgen onze leerbedrijven in het opleiden en begeleiden van deze medewerkers. Hoe leuk is het om samen te werken aan de infrastructuur, die nodig is om water en energie duurzaam op te slaan en te transporteren?. Samen met je toekomstige collega’s breng je warmte, gas, elektriciteit en water van de bron tot bij de klant. Ben jij een aankomend vakman en wil je werkzaam zijn in ons mooie infra vak? Overal hoor en zie je dat er hard gewerkt wordt aan ons energienet voor o.a. de energietransitie. De ontwikkelingen in de branche en de aankomende energietransitie zorgen voor voldoende werk. Sta jij sterk in je schoenen, ben je leergierig en hou je van een uitdaging?

Lees meer

Plaats: Zaanstreek Waterland
Plaatsingsdatum: 03-01-2021
Bedrijf: Werkgeversservicepunt Zaanstreek Waterland

Voor dit interessante leerwerktraject zoeken wij ambitieuze nieuwe collega’s die onze KPN-teams gaan versterken. Deze opleiding stoomt jou in acht weken klaar om aan de slag te gaan als monteur. Jij leert alles over de technische en praktische kant van het vak, zodat jij de klant zo goed mogelijk kunt helpen. Als jij slaagt voor het examen ga je samen met een buddy op pad om de opgedane kennis in praktijk te brengen. Vanaf dag 1 krijg jij van ons een contract!

Lees meer

Plaats: Zaanstreek Waterland
Plaatsingsdatum: 05-01-2021
Bedrijf: Werkgeversservicepunt Zaanstreek Waterland

Omdat jouw collega al veel ervaring heeft in het vak zal hij je alles kunnen uitleggen. Wel is enige technische kennis handig. Je gaat bij allerlei projecten aan de slag, waardoor je kennis flink wordt uitgebreid. Uiteindelijk leer je zelfstandig installaties te monteren en te repareren. 

Lees meer

share sharelinkedin