In onderstaande overzicht vind je een selectie van leerwerkbanen in de regio Zaanstreek Waterland.

Plaats: landelijk
Plaatsingsdatum: 16-07-2020
Bedrijf: Werkgeversservicepunt Zaanstreek Waterland

Wilt u reparaties verrichten bij mensen thuis, verpleeghuizen en op de werkplaats (trapliften/scootmobielen etc.)?

Bent u vaardig in het zoeken van storingen, het aflever-klaar maken, heeft utechnische feeling, sociale vaardigheden en geduld?

Dan is werken in de revalidatietechniek mogelijk iets voor u.

Lees meer

Plaats: Zaanstreek Waterland
Plaatsingsdatum: 16-04-2020
Bedrijf: Werkgeversservicepunt Zaanstreek Waterland

Voor dit interessante leerwerktraject zoeken wij ambitieuze nieuwe collega’s die onze KPN-teams gaan versterken. Deze opleiding stoomt jou in acht weken klaar om aan de slag te gaan als monteur. Jij leert alles over de technische en praktische kant van het vak, zodat jij de klant zo goed mogelijk kunt helpen. Als jij slaagt voor het examen ga je samen met een buddy op pad om de opgedane kennis in praktijk te brengen. Vanaf dag 1 krijg jij van ons een contract!

Lees meer

Plaats: Noord Holland
Plaatsingsdatum: 28-05-2020
Bedrijf: Ambachtsacademie

Wat is de Ambachtsacademie?

De Ambachtsacademie bestaat sinds februari 2018 en verzorgt verspreid over het land opleidingen voor wie in het kleinschalig ambacht aan de slag wil als zelfstandig ondernemer. Het is een initiatief van AmbachtNederland, een brancheorganisatie voor het ambacht. De Ambachtsacademie is vanaf nu dus bedoeld voor werkzoekenden met een WW- of bijstandsuitkering die bij aanvang van het leertraject 40 jaar of ouder zijn. Zij kunnen binnen maximaal twee jaar in een ambacht geschoold worden, leren om ondernemer te worden en starten als zelfstandige. Het kan hierbij gaan om een bedrijfsovername of het starten van een nieuw bedrijf.

Lees meer

Plaats: Zaanstreek Waterland
Plaatsingsdatum: 20-04-2020
Bedrijf: Haprotech

Zou je wel in de metaal willen werken maar moet je daarvoor nog wel het een ander leren? Dan kan het leerwerktraject tot metaalbewerker net zijn wat jij zoekt.

Lees meer

share sharelinkedin